Monday, February 28, 2011

hari gembira saya dan cik bee :)

wit wit , hee :) , malu lak . hahaha . ain gedix dh . hahaha . yeay yeay dh jumpa cik bee . haa awk nak tahu memang happening gler kitaowg . mule mule kitaowg xplan pun nak kua . tibe tibe ain cuti pulak arituh , then tanya dy malam tuh nak kua x esk ? then dy kata oke . haa start tuh laa ain happy gler gler . ahahhaah . sebab dapat jumpa awk cik bee :). then esknya ......

pada keesokan harinya , hahaha dh dh xyah nak jadi macam budak kecik . esknya cik bee gerak dlu , then dy dh sampai tibe tibe dy ajax tengok movie . time tuh ain otw nak gerak . sebab dy gtaw lambat so ain gerak lewat :). sorry cik bee buat awak tertunggu tunggu . ala saya xlambat macam arituh kan kan ? hahaha . then saya dh sampai , kene carik cik bee pulak , sebab cik bee dekat atas , dekat wayang . then dh jumpa cik bee , dy pakai seluar pendek je kowt , auwww tergoda mak . ahahahhaa . eeeuuuwwwww ain over ! hahaha . tahu laa saya over xyah nak bajet gelak macam siput laa kan ? hahaha . then jalan sampai dekat wayang , tengok punya tengok ada cerita yang best . then kami bergadoh sebab nak beli air dengan beli tiket wayang . hahahaha . then cik bee kata pegy sekali . after lepas beli tiket wayang , saya dan cik bee pegy beli air . sebab saya haus :). then kami jalan jalan pegy cotton onn , nichi . kelakar je cik bee dy boleh buat lawak . haih xtahan saya nk gelak sebab awk . sakit perut saya kalau dengan awk seminggu . hahaha . then kami pegy makan sebab dua dua xmakan lagi . then makan pnya makan , gelak punya gelak , saya tengah text dengan sayang saya iaitu cik cum tengah syok syok tub tub cik bee ambik fon saya then dy text dengan cik cum . haa xtahu . hahaha . kesian cik cum sebab dy dh keliru . last last cik cum marah dengan saya sekali . cik bee memang , saje je . haih . then lepas tengok movie kami jalan jalan tunggu ujan berenti :) . sambil itu gado manje kejap . hahahahah

1 comment:

  1. amboi amboi. tgk aurat dia. haha
    gatal nohhh.
    sweet je (:

    ReplyDelete