Tuesday, March 22, 2011

hati ouh hati

jawapan sume telah terjawab . semua yang aku rasa semuanya betul . pada pagi ini hati aku rasa sangat sedih sangat sangat ! kenapa ? mengapa ? nthlaa . sebelum nie aku bermain dengan perasaan saje . tapi akhirnya persoalan aku terjawab . dy suka best friend aku sendiri ? kenapa awak ? kenapa awak seksa saya macam nie ? mule mule awak seksa saya denga perasaan sekarang hati saya awak .awak jujur dengan saya , yang awak penah suke best friend saya . yaallah saya sedih sangat sangat awak . jelesnya saya bile dengar pengakuan awak . sebenarnya saya dah rasa dulu perasaan itu awak . saya jugak perempuan . saya rasa awak macam mane sakitnya hati nie . saya dah rasa sume tuh sebelum awak bagitahu lagi . sebeb saya perempuan awak . dari cara awak layan dy , awak cakap dengan dy , sume saya dapat rasa dulu awak . sebab naluri saya kuat mengatakan yang "awak suke dekat dy ". walaupun sekarang awak ada saya . awak kenapa awak jujur dengan saya ? kenapa awak bagitahu saya yang awak suke dy ?. terima kasih awak sebab dah menjawab semua persoalan saya . saya happy bile dah tahu isi hati awak . maknanya selama nie awak xpernah nak sayang saya dengan ikhlas kan ? kenapa asyik saya yang kene main perasaan awak ?
kenapa awak couple dengan saya ? sebab hati atau sebab awak nak rapat dengan dia ? jawab laa awak ! saya perlukan jawapan ! atau awak hanya nak rapat dengan kawan saya sendiri ? apa sume nie awak ? saya xpaham langsung ! awak kelirukan saya . tapi xpelah . sekurang - kurangnya saya dah tahu awak . awak bagitahu saya tuh seolah olah saya bukan awek awak kan ? macam saya nie kawan perempuan awak kan ? xpe awak . saya sabar dengan sume nie . mule mule saya tahu dulu saya diam lagi . tapi sekarang hati saya sakit awak ! sakit sangat ! saya sedih sangat awak ! kalau awak xnk dengan saya awak cakap ! saya boleh undur diri dari hati saya sakit macam nie awak . saya rela bawak diri jauh jauh dari awak . saya hanya manusia biasa . siapalah saya nak ubah hati awak . biarlah saya sedih sorang sorang . biar saya sorang je yang tahu . terima kasih awak .
sedih sangat bile teringat awak cakap dengan dy , awak gurau garau dengan dy . awak buat xtahu je dengan saya . awak jalan macam tuh je . awak tinggalkan saya . saya rasa nak nangis awak sebenarnya arituh . sebab awak lebih kan dy dari saya . saya nie siapa awak ? siapa dihati awak ? saya tahu saya nie cume perantaraan je antara awak dengan dy . saya datang menyibok je kan ? xpela awak lepas nie saya akan undur diri secara slow slow . awak boleh dapat dia balik . saya nie hanya pengacau je kan dalam hubungan awak .

No comments:

Post a Comment