Thursday, September 13, 2012

kawan yang saya rindu ....

assalammualaikum semua ... aku beraksi lagi disini. haha . dengan tajuk yang berbeza . wahhh makin banyak idea dalam kepala nie . hee . aku rindu dengan semua kawan kawan aku . aku pun taktahu laa bila agaknya nak jumpa lagi dengan korang sebab semua busy dengan hal masing masing . da yang keje ada yang stdy ada yang tolong mak berniaga . haa macam macam oke . aku rindu sangat saat saat bila kita lepak bersama . bila lagi ek nak duduk sekali satu meja dan gelak sama sama dan sakit menyakat . haha . sumpah aku rindu korang semua . pepatah ada berkata "kawan biar beribu , berkasih biar bersatu ". nampak nampak ? ahahaha . oke cukup kot aku nak membebel sebab nak letak pic lagi ...
nie adalah kawan saya yang bernama echa razali . dy nie sangat comell dan selalu berkongsi masalah dengan saya . saya sayang awak kawan . i harap kita kekal kawan selamanya ... nie pula GERGASI saya . nama dia nia . dy nie kembar saya . saya sayang awak . harap kita kekal kawan selamanya ..
nie eya azli . i dah lama gile tak jumpa you . iloveyou babe . harap kita kekal kawan selamanya ..
nie pula fifa alias . dy kawan saya paling lama dari tadika lagi . sumpa sayang dia .harap kita kekal kawan selamanya ..
nie pula nazira nazri . dy kawan saya sejak sekolah menengah lagi . saya sayang awak . harap kita kekal kawan selamanya ..
nie erwin . dy kawan saya sejak sekolah juga . saya sayang awak .harap kita kekal kawan selamanya ..
nie iefa mansur . dy kawan saya sejak sekolah menengah . dy dah jadi kembar saya num 2 . hee .harap kita kekal kawan selamanya ..

No comments:

Post a Comment